Coola Kids tar över Ronneby!

Med förra sommarens dunderhit ”Ligga med Nils” som ligger på strax över 300 000 spelningar på Spotify och deras album ”HÅLL KÄFTEN EP” så är duon från västra Blekinge redo för Ronneby Stadfest.

13324090_1045051812198760_1613937811_o

Gruppen som består av Bräkne-Hobyrapparen Serhat ”Beatzzeria” Demirok och producenten från gruppen ”Skrattattack” Pontus Andersen tog resterande coola kids på internet med storm med sin senaste EP och den innovativa och roande musikvideon till låten ”HÅLL KÄFTEN”

hållkäften_screenshot

Inspirerade och i samarbete med artisten Frej Larsson så har de i sann Maskinen-anda producerat ett gäng renrakade party-hits där de sjunger om allt från grillkrydda till att supa, hångla, knulla och slåss.

I en intervju med Meranöjesliv säger Pontus:

”Min moster dog i cancer för ett tag sen, då gjorde vi “ta ett bloss” som handlar hur häftigt det är att röka.
“Man måste vara tuff, för cancer är en bluff” – Nån sorts omvänd psykologi för att kanske få någon att lägga ciggen på hyllan”

Angående låten ”Grillkrydda” tillägger Serhat:

”Kalla mig galen men jag har alltid velat ha Santa Maria som sponsorer så jag kan få ut gratis grillkrydda från dom. Folk väljer en bil, brudar och droger. Vi väljer grillkrydda. Jag, Pontus och alla i vår krets använder grillkrydda som folk dricker öl på en helg. Halva mitt sos bidrag går till grillkrydda. Man kan ha grillkrydda på allt, oavsett om det är pannkakor eller glass. Det kan även användas under sex.”

Efter att skratten har lagt sig avslutar Serhat med:

”Vi jobbar konstant på att göra det så roligt som möjligt och att vi kämpar sten-sakta på att göra så få låtar som möjligt. Det tror jag är nyckeln till framgång.. Du vet, när din pojkvän/flickvän vill att du ska köra sakta.. Typ så känns det.”

 

På Fredag ställer de sig på scen på Ronneby Stadsfest som förband till hiphop-duon Far & Son.

Sebastian Chavez
Redaktör
redaktion@nojesgalaxen.se

bilder: Jonathan Helgesson, HÅLL KÄFTEN musikvideo via YouTube

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.