“Detta hade kunnat vara pinsamt, men jag skäms inte för särskilt mycket”

The Fredrik, eller Fredrik Thomasson, 30, från Karlskrona är mannen utan tålamod som inte gärna går hungrig. Tillsammans med sin följeslagare och son Charlie, 6, är planen att ta över Karlskrona – och nästa vecka startar han sin blogg hos MeraNöjesliv.

Fredrik Thomasson är född och uppvuxen i Karlskrona. Han arbetar som butikschef på TGR Ronnebygatan och bor i centrum med sonen Charlie, 6. Efter många år i krogbranschen, bland annat som bartender och DJ, är hans ansikte inte helt främmande för många. Men för er som inte vet vem Fredrik Thomasson är –håll i er…

Fredrik Tim Thomasson, berätta om dig själv.
– Jag är spontan, en Ja-sägare. Jag tror på ödet och karma. Jag kan absolut inte vara hungrig, jag är en annan människa då. Dessutom har jag fruktansvärt dåligt tålamod – något som jag jobbar med det varje dag.

Hur jobbar du med det?
– … Jag försöker ha mer tålamod.

Hur ligger det till med karmakontot?
– Jag ligger nog en del plus där just nu! Jag har äntligen jobbat igen de år då jag legat väldigt mycket minus.

14365489_10157644557640107_2024775895_n

Var du besvärlig som barn?
– Alltså, nej. Jag har inte alltid varit besvärlig. Fram till typ 17-års ålder var det nog inget större fel på mig. Där efter kan jag nog ha varit lite att bita i. Jag fick mitt första DJ-jobb som 18-år, då kom jag in i en helt ny värld som innebar ganska mycket festande. Men idag lever jag ett helt annat liv.

Vad är det bästa med att vara du?
– Jag ser inga hinder i något. Allt går att lösa, allt går att göra. Skulle det likt förbannat inte fungera så har jag i alla fall försökt, då är jag glad att jag åtminstone provat.

Vad hade du helst hetat i mellannamn?
– Fredrik, för då kunde jag heta The i förstanamn… The Fredrik.

Berätta för oss vem grisen är.
– Min son Charlie. Charlie Elis Nikki Göranzon, min partner in crime. Vi gör allt tillsammans! Han följer med mig överallt. Han är en väldigt öppen liten kille som nästan känner fler människor än vad jag gör. Han är aldrig tyst och har väldigt mycket tankar och funderingar.

13887129_1080745298660592_8873473839791417530_n

Foto: Privat

Vad kommer din blogg handla om?
– Vad som händer i mitt liv, vad jag tycker, känner och massa annan totalt onödigt skit. Folk kommer säkert bli provocerade, men inte för att jag är ute efter att provocera, folk har bara en tendens av att bli det när jag pratar utifrån mig själv.

Är ditt liv onödigt?
– Allas liv är onödiga.

Vad är en typisk karlskronit och varför är inte du en typisk karlskronit?
– En typisk karlskronit är stängd tjurig och säger gärna nej, eller det ”gaur inte”. Jag är precis tvärt om, helt enkelt.

När skäms du riktigt mycket?
– Jag tror aldrig jag har skämts för något i hela mitt liv. Inte för mig själv i alla fall, sen kan jag ju skämmas för andra. Men tillexempel, här sitter jag just nu framför dig och berättar om mitt liv, iförd mitt nattlinne – en rosa halvklänning med nalle puh på. Detta hade kunnat vara pinsamt, men jag skäms inte för särskillt mycket.
14022161_1089420967793025_3167491814919127796_n

Varför vill du blogga för MeraNöjesliv.
– Frågan är varför ni vill att jag ska blogga för er.

Ja, det är verkligen en bra fråga. Vi går över till Charlie…

Charlie, hur är Fredrik som pappa?
– Han är rolig och gör roliga saker med mig, som att åka till Leo’s Lekland. Ibland är han en gammal gubbe, då är han sur. Mest om jag väcker honom på nätterna…

Är du en gris?
– Ja


Sabina McDowell
Webbredaktör
sabina@nojesgalaxen.se

Sabina McDowell

Jag är chefredaktör på NöjesGalaxen sedan augusti 2016. Jag har tidigare arbetat som nyhetsreporter på bland annat Lokaltidningen, Blekinge Läns Tidning, Sydöstran, Skånska Dagbladet och som frilansare i mitt eget företag McDowell Media. Jag är sydöstra Sveriges kanske coolaste tjej och bästa fickparkerare... jävligt ödmjuk, dessutom.