En Flygande Jul: “Fått in varor för över 10 000 kronor”

Under bara tre veckor fick projektet En Flygande Jul in varor för över 10 000 kronor.
Både privatpersoner och företag har engagerat sig.

Samarbetet En Flygande Jul som under december månad på gått mellan Flying Tiger Copenhagen i Karlskrona och MeraNöjesliv blev en succé. Under bara tre veckor kom det in varor för över 10 000 kronor som kunnat skänkas till behövande barn i länet.  Även Swish-inbetalningar för flera tusen har
mottagits.

Förutom privatpersoner har företag och föreningar engagerat sig. #Team Hugo skänkte tusen kronor, och Ekekullen Utredning och Behandlingshem skänkte 3 000 kronor till projektet.
– Det är så många kunder som köpt saker här i butiken och lämnat till oss över disken. En person fyllde
två stora kassar med varor för över 1 500 kronor. Det är galet vilket stöd vi har fått, säger Fredrik Thomasson som är butikschef på Flying Tiger Copenhagen i Karlskrona.

Organisationer som vi på MeraNöjesliv varit i kontakt med för donationer är bland annat Liljegårdens kvinnohem, Tomteakuten, Café 3G och socialens HVB-hem.

More to come!

Ni kan fortfarande stödja oss via Swish-betalningar till telefonnummer:
0730-36 60 05

Imorgon stänger insamlingen av julklappar till butiken.
Tack till ALLA som varit med och stöttat oss.

Tidigare artiklar:
Julklappssäck nummer två levereras
Första julklapparna levererade
En Flygande Jul
Hjälp oss att hjälpa

Sabina McDowell

Jag är chefredaktör på NöjesGalaxen sedan augusti 2016. Jag har tidigare arbetat som nyhetsreporter på bland annat Lokaltidningen, Blekinge Läns Tidning, Sydöstran, Skånska Dagbladet och som frilansare i mitt eget företag McDowell Media. Jag är sydöstra Sveriges kanske coolaste tjej och bästa fickparkerare... jävligt ödmjuk, dessutom.