INTERVJU: Emma är gamer, framtida designer och Meranöjesliv’s nya säljare!

Namn: Emma Söderberg Sabel

Ålder: 19

Från: Karlskrona

Musiksmak: Allt. House, trance, rock, pop.. Det mesta.

Bor: På Pantarholmen med sambo och hunden Gizmo. Typ en långhårig chihuaua. Fast svart. Hunden då, inte min sambo.

Vi börjar med två enkla frågor: Vad är det bästa/sämsta med Karlskrona?

Det bästa är väl läget. Det är en jättemysig fin stad. Speciellt på sommaren.

Det sämsta tror jag nog är att det är så svårt att träffa folk här. Folk är väldigt instängda och det är lite svårt att knyta nya kontakter. Det är lite tråkigt att folk vill här ifrån också.

Alright. Vad skulle du vilja se mer i stan?

Helt klart mer ungdomsevent. Det är jätteviktigt. Jag märker ju själv att det inte finns så mycket att göra och det är många som behöver sysselsättas.

Helt rätt! Hur har du själv sysselsatt dig i sommar?

Jag var på Bråvalla och Sweden Rock! Jättemånga bra artister. Ramstein var bäst tycker jag! Men det var jätte många andra bra. Wiz Khalifa var ju på Bråvalla också.

Du kommer ju sälja för Meranöjesliv. Är det bara försäljning som du brinner för?

Nej absolut inte haha. Jag älskar att pröva på nya saker inom alla områden. På gymnasiet pluggade jag beteendevetenskap och skulle bli psykolog men sen ändrade jag mig och var inne på polis och just nu så driver jag eget modeinriktat företag. Att sälja är en nyttig erfarenhet. Även om jag säljer de flesta av mina produkter via webshop nu så har man ändå alltid det med sig. Säljerfarenheten underlättar att naturligt kunna sälja in mig själv och mina produkter även utanför internet.

Jag har nog inte något jag ”bara” skulle vilja göra, jag vill inte gå miste om någonting.

Låter helt rätt! Vad gör du på fritiden?

Ja alltså, jag spelar väldigt mycket på fritiden. Jag är typ värsta gamern. Det brukar folk inte tro haha. Det blir mycket CS och COD och jag twitchar rätt så mycket. Det är en jättestor del av min fritid. Jag spelar i en klan som heter QUIT, vi är grymma! Annars är det väl umgås med vänner och sådär.. Mycket jobb. Jag brinner verkligen för det jag gör.

Kul kontrast – design-företag, försäljning och gaming! Vill du stanna i Karlskrona eller siktar du på att flytta till större stad?

Alltså jag skulle inte vilja flytta permanent ifrån Karlskrona men gärna bo ett tag i någon annan lite större stad. Göteborg har jag och min sambo riktat in oss på. Annars vill jag nog utomlands egentligen.

Och slutligen – har du något pinsamt du kan dela med dig av?

Oj. Jag gör pinsamma saker hela tiden. Alltså jag är väldigt van att skriva på engelska med engelska leverentörer. Häromdagen när jag mailade ett svenskt företag så märkte jag efter ett tag att jag börjat skriva på engelska när vi skrivit på svenska hela tiden. Jag tänkte ”fan ska jag skicka ett nytt mail på svenska?” men nej, då hade de precis mailat tillbaka och också börjat skriva på engelska. Det var lite pinsamt.

Sebastian Chavez
Redaktör
Meranöjesliv

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.