Intervju: MovieMartin

Smeknamn/Gamernamn: Lyrael
Ålder: 32
Uppväxt i: Olofström
Jobbar som: Handläggare

När och hur började ditt film/spelintresse? 

”Det började när jag var liten, mina föräldrar hyrde massor med film som jag och syrran kunde kolla på så att de fick lite lugn och ro. Sen har jag en äldre bror som lärde mig mycket nytt och hjälpte mig sätta ihop min första dator.”

Vad gör du på din fritid?

”Jag ser mycket på film och spelar spel, jag tycker även om att fota och älskar att resa!”

Om du fick chansen att besöka en fiktiv värld eller ett fiktivt universum – vad skulle du då besöka? 

”Vilket svårt val! Jag är lite kluven mellan Star Trek och Star Wars så för att göra det lätt för mig själv så säger vi Middle Earth istället! Vem hade inte villat besöka Sagan om ringen världen?! Man hade nog inte överlevt så länge men längre än i Game of Thrones universumet iallafall.”

Har du något drömjobb? Varför?

”Jag drömde länge om att bli astronaut eller regissör men just nu vet jag faktiskt inte. Jag skulle vilja jobba med något jag brinner för, jag måste bara komma på vad.”

Vad för superkraft skulle du ha?

”Får man välja flera så som Stålmannen. Annars skulle jag vilja ha Wolverine’s regenerativa kraft. Då skulle man ju praktiskt taget vara odödlig.”

Topp 3 favoritfilmer of all time?

”Usch denna var svår. Just nu skulle jag nog säga Contact, Serenity och Moulin Rouge.”

Fiktiv eller verklig – vilken är drömtjejen?

“Casey Newton i filmen Tomorrow Land. Hon spelas av Britt Robertson.”

Lek med tanken att du är regissör. Vad för film skulle du höra göra och vilka skådespelare skulle du ha med? 

”Den tanken leker jag med ganska så ofta! Just nu skulle jag vilja göra en film på tv-spelet Halo för det är något jag skulle vilja se. I den skulle jag ha samma röstskådespelare och utseendet för Master Chief och Cortana som i spelen. Sen skulle jag vilja ha Idris Elba som Sergeant Johnson.”

Vad för musik gillar du? Vad är bra med den?

”Jag  lyssnar på det mesta faktiskt, blir en del pop och rock. Mest lyssnar jag på filmmusik, vilket säkert inte var oväntat. Det som är bra med den är att den kommer i alla sorters ”känslor”. Så beroende på hur man mår den dagen är det bara att välja en som passar humöret.”

Favoritcitat? 

“If you can’t do something smart, do something right. /Jayne Cobb Från filmen Serenity.”

IMG_7880

foto: Moro Mou Photographer

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.