Intervju – Nimet Skoro

Ålder: 19 i Juli

Uppväxt i: Karlskrona

Musiksmak: Älskar all slags musik egentligen. Men R&B är en stor hit.

Bor: Fortfarande hemma. Det är underbart!

Jobbar som/studerar: Jag är frisörska & jobbar på Grubb&Crew i Karlskrona. Jag läser lite om makeup och naglar såhär vid sidan om.

 

Vad är det bästa/sämsta med Karlskrona?

Ååh gud, jag älskar Karlskrona. Liten stad men har så mycket att ge. Människorna är så underbara, trevliga & positiva. Sedan har vi ju världens finaste utsikter ut över öarna – underbart! Det sämsta.. Hmm, svår fråga. Tycker vi är rätt grymma på att hålla staden vid liv. Så för min del finns det inte något dåligt och säga om oss.

Vill du stanna i Karlskrona eller siktar du på att flytta till större stad?

Just nu så håller jag mig nog fast hemma i Karlskrona. Har fantastiskt jobb, underbara vänner här & även en stor släkt. Har allt jag behöver just nu. Dock är det alltid kul att flytta runt. Men i nuläget trivs jag mer än någonsin.

Har du något udda instresse?

Tycker det är fräckt att våga göra saker man kanske inte ens anade att man skulle göra. Dock om jag ska välja något udda så är det nog rida. Gillar inte rida för att jag inte kan. Men as fräckt när andra gör det!!!

Berätta något pinsamt du varit med om?`

Åh gud, vill ni verkligen veta det? Jag gör pinsamma saker hela tiden! Men om jag ska nämna något som jag personligen tyckte va pinsamt var då jag skulle resa till Miami med min syster. Jag skulle gå på toa i flyget, hade lagom höga klackar och kände mig snyggast på planet, haha! Men det varade inte länge. Planet började skaka till och jag tappade balansen. Och gissa vad? Jo, jag trillar, klänningen flyger upp och där ligger jag på “marken” med klackarna i taket. Åååh gud, säger jag bara..

Vad för superkraft skulle du vilja ha?

Ååh, att flyga. Definitivt. Ta sig till olika platser på egenhand. Se världen uppifrån. Mmmh magiskt!!

Om du kunde klona dig själv, skulle du göra det? Vad skulle din klon få göra?

Nej faktiskt inte. Man ska vara stolt över den man är. Du behöver ingen extra du för att vara speciell. Tro på dig själv.

Vad är drömmen?

Min dröm är att bli världens kunnigaste frisörska. Vara proffs på det jag gör & göra andra glada över det jag skapar. Let my fingers burn med det arbete jag skapar.

Något råd till våra unga?

Va dig själv. Va stolt, och rikta dig alltid framåt. Och keep up the school. Skolan ger färdighet & färdighet ger dig en framtid. Du kan om du vill!

happynimet

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.