Pokémon-byte och uppdaterigar

Pokémon Go har bara växt sedan mobilspelet lanserades och nu har spelutvecklarna Niantic gått ut med en ny uppdatering som förväntas komma inom en snar framtid.

Niantic gick inatt ut med att spelare snart kommer kunna byta Pokémon mellan varandra. En av Gameboy-spelens stora charm var att Pokémon som fanns på ett spel inte fanns på ett annat. Man blev därför tvungen att byta mellan spelen för att kunna “fånga” alla. I Pokémon GO så finns nästan alla 150 original-Pokémon tillgängliga med undantag för ett fåtal legendariska och en liten geléklump.

Spelare har väntat sedan spelet lanserades, delvis på att kunna byta mellan varandra och framför allt att kunna slåss med sina Pokémon mot varandra i s.k. Pokémon-battles. Även om Niantic har sagt att både detta och “Poké-centers”, en slags sjukhus för Pokémon, kommer att möjliggöras till spelet så verkar inte deras prioritering ligga där i dagsläget och vem kan egentligen klandra dem då de har miljontals spelare dagligen och spelet inte ens är släppt över hela världen än.

Deras största fokus ligger just nu på att stabilisera servrarna som dagligen kraschar på grund av alla användare.

Sebastian Chavez
Redaktör
Meranöjesliv

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.