Premiär för ny Karlskronafestival – redan i maj

F2D, Studentkåren i Blekinge samt Studentregion Blekinge går ihop och dänger till med en ny vårfestival – Majpartaj! Dessutom blir det mat, musik och lågstadietema!

“Efter succén med Campusfestivalen i September 2016 så återkommer nu F2D tillsammans med Studenktåren i Blekinge och Studentregion Blekinge med en ny vårfestival – Majpartaj! Återigen bjuder vi på en upplevelse utöver det vanliga med en imponerande scen och ljusshow som får svärmor att tappa hakorna. Denna gången är festivalen även tillgänglig för allmänheten vilket innebär att alla är välkomna att köpa festivalbiljett även om du ej är student på BTH” – så skriver arrangörerna på Majpartajs Facebooksida.

Temat på festivalen blir lågstadiedisco, något som blir barnsligt roligt sägs det. Åldern på festvalen är 18 år och biljetter går att köpa från och med den 7 maj. Förutom mat och servering är följande artister bokade till festivalens scen enligt informationen på Facebook:

Robin Fredsson
Ett välkänt ansikte som haft ett flertal spelningar på Harrys. Han bjuder under sina
två första timmar på välkända låtar från 80- och 90-talet samt andra välkända hits.

Cal Luna
Lukas Ljungberg bjuder under sitt set på den senaste housen blandat med trap och hip-hop.

MXL
Max Leitner bjuder på den ultimata festivalkänslan när han kör igång med ett riktigt skönt
deep house-set.

Moar
Under sitt andra alter ego kör Robin Fredsson på igen med ett brett och härligt utbud av
inom hardstylegenren.

Eternityz
Philip Hedman går in på kvällens hårdare genre och kör egenproducerat tillsammans med
grymma mixar inom hardcoregenren. Har du aldrig upplevt denna musik live är det dags!

Sabina McDowell

Jag är chefredaktör på NöjesGalaxen sedan augusti 2016. Jag har tidigare arbetat som nyhetsreporter på bland annat Lokaltidningen, Blekinge Läns Tidning, Sydöstran, Skånska Dagbladet och som frilansare i mitt eget företag McDowell Media. Jag är sydöstra Sveriges kanske coolaste tjej och bästa fickparkerare... jävligt ödmjuk, dessutom.