Tung artist återvänder till Karlskrona med Hiphopbuss

Nu står det klart att artisten Allyawan, som gästade årets upplaga av den ungdomsdrivna festivalen “Sommar i Kungsmarken”, är en av de supportande workshopledarna i eventet Hiphopbussen som kommer till Panncentralen under morgondagen.
 
Pressmeddelande från Mellanstadens Folkets Hus och Park:
 
Tillsammans med ABF och Redline Recordings presenterar Folkets Hus och Parker Hiphopbussen. Syftet är att tillsammans med ungdomar prata om politik och vikten att göra sin röst hörd. Ge ungdomar möjligheten att själva sätta ord på sin situation och prata om vad de vill förändra på just sin ort, utan att komma med pekpinnar och rätta svar. Rent praktiskt handlar det om workshops i grunderna för låtskrivande, textbearbetning och att producera beats.
 
Masse och Salla Salazar från Redline Recordings kommer att vara med som workshopledare tillsammans med ytterligare en artist som är med och bidrar.
 
– Vi får hela tiden olika förfrågningar. Det finns många ungdomar som vill komma till vår studio och lära sig hur man jobbar med musik. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda alla att komma hit. Därför åker vi istället ut på turné. Vi hoppas kunna skapa framtidstro hos dessa ungdomar genom musiken, säger Salla från Redline Recordings.
 
Hiphopbussen kommer till Panncentralen i Karlskrona Lördag den 1 December mellan kl 15-18.00.
 

Sebastian Chavez

Chefredaktör

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.