Bryt Tystnaden; Från bakad potatis till pyjamas.

Så börjar ännu en söndag lida mot sitt slut;
började dagen med månadens första sovmorgon. (Haft möjlighet till sovmorgnar innan; men har inte direkt blivit av.) Så steg upp runt 11 då E smsade och frågade om vi skulle hitta på något. Så sagt och gjort så tog jag och mina smärtfyllda leder oss upp för lite lunch på stan.

Vid 12-tiden möttes vi upp utanför ett fik där jag tog en bakad potatis med skagenröra och en latte till efterrätt.

Varit ganska så trött ett tag nu, mina leder mår sämre av väderomslaget och jag är väl inte direkt på humör för att bråka med kroppen om den saken, mest eftersom det är en sådan sak jag absolut inte kan påverka.

Blir ganska mycket smärtstillande för tillfället, mest under nätterna eftersom sömnen uteblir helt annars.

Iallafall så har jag även hunnit med några timmars sång i Augerums Kyrka inför adventskonserten nästa helg. Som några av er vet så är musiken någonting som ligger mig varmt om hjärtat. Så under tiden jag varit frånvarande här har jag hunnit börja i två körer. Ett beslut jag är glad över att jag tagit.

Just nu håller jag på att förbereda morgondagens föreläsning inför ett gäng konfirmander. Är väldigt peppad på att få bryta tystnaden och inspirera ett härligt gäng på cirka 60 personer.

Utöver morgondagens föreläsning så skall jag även hinna med ett läkarbesök; för att diskutera mediciner och behandling. Alltid lika spännande.

 

 

 

Vi höres!

Josefin.S

The author didnt add any Information to his profile yet