Bryt Tystnaden; Magnetröntgen, ångest och körsång.

Onsdag, onsdag, – fullspäckad jäkla onsdag.

Imorse blev det ingen sovmorgon. Är egentligen ledig från mitt ena jobb idag, så hade planer på att sova ut. Men sömnen uteblev dessvärre i natt på grund av mardrömmar från min posttraumatiska stress. Tänkte berätta mer om det framöver, men just nu är tiden lite knapp.

Iallafall så steg jag upp vid 05 då jag inte orkade vrida och vända mer. Så satte på teven och tog mig en kopp kaffe. Ointressant, jag vet. Därefter började jag spela in det första podcastavsnittet av den podcast som jag skall börja släppa inom en väldigt snar framtid. (Förhoppningsvis innan årsskiftet.)
Därefter bestämde jag och Sandra oss för att ta en sushidejt, så sagt och gjort så åkte jag först till läkemedelesstödet där jag fick veckans mediciner delat. (På grund av min ångestproblematik så har jag gjort ett aktivt val att få mediciner för en vecka istället för att samla på hög då jag har en enormt lång läkemedelslista. På så sätt så behöver jag inte vara rädd för att blanda ihop dagar, mediciner, styrkor och så vidare. Då har dem full koll och allt jag behöver komma ihåg är att gå dit varje onsdag och hämta min dosett med mediciner. (De på läkemedelsstödet är klippor.)

En väldigt bra funktion som hjälper mig något enormt i min vardag med både reumatism och psykisk ohälsa.

Efter läkemedelsstödet så for jag in till stan för att käka sushi och diskutera podcast med Sandra. En grym människa för övrigt och alltid lika lättsam att både prata och umgås med. Därefter så var det bara att åka tillbaka till sjukhuset för magnetkameraundersökning. Det var dags att ta nya plåtar av hela ryggen samt mitt bäcken. Och är det någonting jag har svårt för så är det just MR-undersökningen, samt att ligga på rygg under en sådan lång stund. När jag var färdig efter en timme så hade jag hunnit med både en ångestattack och att svettas en hel flod. Ibland spelar ångesten in lite allt för ofta. Och jag kan dessvärre inte påverka den sådär jättemycket.

Har bra ångestdämpande medicin nu iallafall, hoppas att inte behöva använda den för allt för lång tid framöver.

Efter det så har jag bara varvat ner en stund, skall strax åka in till stan och hämta ut mina nya jeans (svarta såklart) samt sjunga i Trefaldighetskyrkan. Middag lär en knappast behöva äta efter den bastanta lunchen ;). Men vi får väl se vad jag beslutar mig för. Just nu är mitt största dilemma om jag ska gå eller ta bussen in till stan. Antagligen blir det bussen eftersom kroppen bråkar något kopiöst i dagsläget.

Annars händer det inte mycket här i mitt liv. Vardagen rullar på och jag jobbar och har mig under tiden jag springer på psykiatrimottagningen och reumatologin och allt däremellan.

Vi höres.

Josefin.S

The author didnt add any Information to his profile yet