Bryt Tystnaden; The one and only Céline Dion!

 

I lördags så var tanken att jag skulle stanna hemma. Vara ledig. Bara vara.
Mor, far och min syster skulle åka till Stockholm och se Celine Dion, och precis innan
de ska åka så frågar pappa; Du ska inte följa med då? Det finns biljetter kvar. Så där och då
köptes det en biljett och jag följde med på en dags- & nattripp till Stockholm och Tele2 Arena.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så föddes jag till tonerna av My heart will go on den 28 februari 1998, och nitton och ett halv år senare så fick jag se henne framföra låten live. Alltså jag måste bara säga att det var den häftigaste upplevelsen någonsin. Cirkus 20.000-25.000 mobiltelefoner som lyste upp hela arenan efter att Celine hade sagt godnatt och lämnat scenen. – Tillbaka kommer hon och bjuder på världens tårfest. WOW.

The one and only – CÉLINE DION!

Som förband hade hon fantastiska Veronique DiCaire som är impressionist. – Hon sjöng låtar från Sia, Christina Aguilera och Adele. Bland annat! Häftig upplevelse när hon klev upp på scen som Sia – med peruk och allt.

Veronique DiCaire som Sia.

Efter en halvtimmes förband så bjöd Céline Dion på 2 timmar och 10 minuters ren musikalitet. Alltså en show som gav gåshud från början till slut. Vid flertalet tillfället så kom tårarna. Wow säger jag bara. En helt fantastisk upplevelse.

Har ni möjlighet att se henne live någon gång, ta chansen. För denna människa är något utöver det vanliga. Den höga klass hennes sång höll var nästintill bättre än inspelningarna och då är inspelningarna RIKTIGT bra.

Josefin.S

The author didnt add any Information to his profile yet