Bryt Tystnaden; Tillbaka för att stanna.

14 Augusti var sist vi hördes av.
I tre månader har jag varit frånvarande med mina ord.

Mycket har hänt sedan sist. Men tråkigt nog har vi knappt hunnit lära känna varandra här.
Jag har befunnit mig i en tid i mitt liv där jag varit tvungen att prioritera och fokusera på mig och den jag är och vill växa till att bli. Jag har inte riktigt haft utrymme för mig själv och den jag är på flera år, allt mitt fokus har legat på företaget, mina anställningar och ideella engagemang. Någonting som har gjort att jag förvirrat bort mig själv i ett hav av saker jag egentligen älskar, men som har tröttat ut mig och fått mig att lägga fokuset helt fel.

Sedan vi sist hördes har jag börjat på ett nytt jobb, driver fortfarande min enskilda firma och engagerar mig i diverse olika ting. Jag skriver musik, föreläser och har påbörjat min soon to be självbiografi.

Jag har hunnit med att avsluta cellgiftsbehandlingen och påbörjat en ny biologisk behandling, som jag hann ha i åtta veckor innan jag slutligen hamnade på akuten, intensiven och medicinkliniken på grund av en allergisk reaktion. Så i skrivande stund är jag medicinfri i några veckor till.

Jag har förlorat en människa som stod mig så oerhört nära, sjungit på dennes begravning och tagit hand om dennes katt.

   

Jag har hunnit flytta till en egen lägenhet med mina tre katter, börjat sticka och skrivit otaliga mängder poetiskt inspirerade texter. Men den största förändringen av allt sedan sist är väl att jag börjat få perspektiv på saker och ting. Jag har börjat få en balans mellan jobb, ideella engagemang och tiden för fritidsintressen och andra ting som höjer energikällan.

Ville mest bara tala om att jag är tillbaka för att stanna.

Så nu kommer vi höras mer än ofta.

Josefin.S

The author didnt add any Information to his profile yet