Jim Friberg: Tid fortsätter att vältra sig framåt

Behöver man förklara sig på såna här sidor? Är det inte just det bloggar är till för? Förklara sig själv, vad man är skyldig till och varför man tycker och tänker något? Jag kan ha fel. Jag försöker ibland vänja mig vid den detaljen, idag är en sån dag. För om jag behöver förklara mig så är det en historia om hur jag satt på ett flygplan från London och skärmen på datorn sprack. Det är väl det jag kan erkänna och delge för publiken som dömer mig. Jag tappade intresset att laga den direkt och länge levt utan en datormaskin. Intresset fanns liksom aldrig där. Jag kände ingen poäng att komma tillbaka till den uppkopplade världen. Försökte göra några interaktionen på min fb-sida genom mobilen, men tappade snabbt intresset där också. Jag måste vara en av de sämre att överlag vara intresserad av internet och allt det här andra gör, snapchattande och instagrammande. Den genomsyrande känslan av att någon skulle ha intresset av ens liv. För mig verkar tanken främmande och narcissistisk. Men när jag ser människor agera med varandra kan jag inte riktigt bestämma mig för om de gör det utifrån intresse eller det eventuella dramat det kan leda upp till. Kanske är människor bara nyfikna och vill hålla koll på flocken runt sig utan att sätta ett känslomässigt värde i det? Kanske är jag bara för mycket driven av känslor? Äh, jag kan ha fel.

 

Kära värld, vad är det du flyr ifrån? Jag behöver mitt hat för att kunna älska, men jag kan ha fel. Jag har avslutat så många konton som sträckt sig ut mot att försöka hålla i något, så vad vet jag. Jag tappar intresset av att andra ska få en chans att lägga sig i mitt liv. Ibland vet jag inte ens varför jag skriver här. För det är inte bara en chans till bikt och marknadsföring. Vem fan vet. Jag kan ha fel om saker och det här är i alla fall jag, Jim fucking Friberg, farbror Jim, som annonserar att jag är tillbaka med min dator, och jag brinner. Jag ska sammanfatta mycket till mig. Så se till att kommentera eller något så jag behåller intresset.

 

Syns i helvetet.

Jim.F

Svartpoet, författare och olydig undersåte till monarkin i trotsåldern. Jag, och den fria viljan är bara här för att förlöjliga dig. För att du inte trodde du hade instinkter.