Memento; Movember goes Bovember

27 år in i livet och jag har fortfarande inte lärt mig odla mustasch. Jag har varit hos musche-gurus i Tibet och provat lösmustascher från Island för att trigga igång mustasch-generna. Jag har till och med provat mindfulness men än så länge har allt varit förgäves. Hur som helst handlar hela Movember-grejen om att uppmärksamma prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och självmord. Så… det gör jag…. med mitt skägg….. så mycket så det nu skrämmer mig lite (v.v. se omslagsbild)…. Lyckas jag inte kan ni i alla fall läsa mer här + donera om ni känner för det.

Jag börjar bli extremt trött på mina mitten-av-ansikts-gener. Kompromissen för att kunna delta Movember blir alltså att ta mig friheten att skapa den likvärdiga kategorin Bovember (Beard November för dom som inte hajar) och därför ser jag nu ut som en Peruansk Hagrid.

MEN! Idag är absolut inte en dag jag tänker sura sönder. Varför? Därför att Binkolas McBinky redan gör det. Sabrina fortsätter ta ut sina aggressioner och sitt hat mot världen på mig eftersom jag uppenbarligen i nuläget är en sten som lagar schyssta pannkakor i hennes ögon. För att hon vill vara en Boss Ass Bi..nky. Det är okej, hon kan få det. Som om jag liksom ni inte redan vet att hon sitter där på sitt influensiga arsle och fånflinar av rördhet när jag eller likvärdig (sten) ger henne komplimanger eller skickar Westlife-låtar till henne. A for effort my ass. A for success!

Och förresten:

Och ja, jag är blå nu.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.