Memento; Snowy Beatballs!

Snösemester i Sälen!

Efter veckor av stress och stundvis förlamande utmattning är ett gäng blåmärken ett jävligt billigt pris att betala för att rensa skallen i backen. Jag har ont. Överallt. Men det är åtminstone fysisk smärta. Jag har haft ångestattacker varje natt i stugan också. Men trots ett hjärta som bankar ut isbollar i technotakt slappnar jag av mer på en snösemester än de flesta andra ställen. Det ligger något extremt renande och lugnande i att utöva sin favoritsport. Eller någon fysisk aktivitet över huvud taget. Ta mig på orden alla som lider av psykisk ohälsa. Träning gör mer för er än vad ni kanske tror, hur mycket jobbigare det än må vara för er än för andra som “mår bra”. Tvinga er själva att göra nåt fysiskt ansträngande några dagar i veckan, det hjälper.

Sen är det sjukt kul att lära upp någon annan också. På att åka bräda då. Inte i ångest. Sandra the flickvän var taggad:

Hon som aldrig stått på en bräda innan gjorde ett fantastiskt jobb i backen. Så bra kämpat, så stolt över dig Sandman!

Här är förresten ett exempel på hur lack man blir när någon haffar en hjälm med samma design som din.

Även det inte blev överdrivet mycket åkning för hennes del och vi nu kan konstatera att det kanske inte är snowboard hon ska åka så fick vi mycket annat gjort. Vi klämde in både äventyrsbad, spa + massage, middag på italiensk restaurang och sjuka sällskapsspel (se bild nedan. ni som vet ni vet).

Det är lite tråkigt att det är snowboard-åkning jag fastnat för. Det är inte överdrivet mycket vinter särskilt länge i södra Sverige. Men jag älskar det. När jag är på toppen av fjället känner jag mig som the king of the fucking world. Eller i alla fall som en brunaktig snögubbe som har hittat hem. Kanske tillsammans med 20 fulla danskar och en förvirrad engelsman som också är the king of the world. Men ignorance is bliss.

Avslutningsvis vill jag visa ett kollage av samma bild med olika filter där jag uttrycker min sorg på grund av separationen från Säl. Känn min smärta i nedanstående bild bildad av bilder av samma bild.

Sayonara, mi corazon, my snowy mountain. I’ll see you again.

P. S. Det fanns miljoner isiga stolpar. Jag slickade inte på en enda. Inte En ENDA. Good job Chavez.
P.S.2. Sandra tror att “mula” heter att “mora”. What’s up with that?

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.