Memento; This pizzle iz da shizzle

Igår körde Ung Styrkas projektledning det första arbetsmötet i Panncentralen, Kungsmarken. Fördelning av arbetsuppgifter, schemaläggning av sommarens event och mycket annat. I ledningen sitter 16 hungriga unga vuxna i åldrarna 16-27 som är sjukligt taggade på att skapa en överfet sommar för sig själva och andra unga i Karlskrona. Dom alla fattar att vi håller på att lägga grunden till något enormt i staden och det är dags att makthavare öppnar sina ögon och boostar dessa individer.

Deras energi och deras idéer är så vansinnigt inspirerande för mig och jag är så glad att vi hittat varandra och jobbat för gemensamma mål där ALLA får möjlighet att utvecklas.

Stället jag kämpar för att komma till är platsen där jobbet möter passionen. Och jag är på god väg. Vilka andra kan säga att de har arbetsmöten och sen spenderar tid att chilla och showcase:a sin musik med en insane mayne from Manchester plane som spottar bars?

Antagligen bara jag, mina boys och möjligen Kungen (det är mycket vi inte vet).

Allvarligt tho. Bara för att nämna den handfull som var med igår – Olle, Otto, Damir, Angelica, Schizaflow. Tillsammans kommer vi göra den här staden till ett ställe unga kan känna sig mäktiga i! All cred till er! Big up! Potatis!

By the way kan ni se Russel “Schizaflow” på Coola Kids spelning på Lördag på Bruket i Ronneby. Be there osv.

Now playing:

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.