Memento; You’re having my baby, prinsessburrito

Psykisk ohälsa drabbar många. Faktum är att typ alla har känt av det i någon form någon gång i livet. Tyvärr kämpar både jag och min fantastiska flickvän med olika saker dagligen och försöker vara stöd för och bära upp varandra. Ett av de bästa sätten du kan stötta din partner är att faktiskt bara vara en bra partner tillbaka. Gör dom små sakerna. Om det är att köpa en favoritläsk eller ta disken är egentligen ganska irrelevant så länge du på något sätt visar “jag tänker på dig”. Finns där och stötta i de svåraste stunderna, även om det kanske bara innebär att hålla om den andre.

Sen finns det humor. Detta kan vara en jävligt fine line beroende på vad för humör mottagaren är på. Jag gillar oförutsägbar humor. Och udda humor. Som tur är gör min andra halva det också. Oftast. Igår kväll hade Sandra ont i kroppen. Jag lutade mig då fram så att hennes näsa petade mig i ögat så att hon kunde torka upp min allergitår. Hon tyckte mest det var konstigt. Det kan ha varit lite konstigt.

Eftersom hon hade ont i både brösten och magen satte jag, i ett försök att lätta stämningen, på:

Då Sandra tyvärr också lider av ätstörning vilket i hennes fall innebär att hon kan se sig själv som överviktig när hon faktiskt är ganska smal (något som inte slog mig förrän efteråt) så uppskattade hon inte detta. Eller gjorde hon? #omvändpsykologi

En annan gång försökte jag göra hennes dag lite bättre. Jag minns inte exakt vad jag gjorde men hennes reaktion var följande:

Hon visar uppskattning på konstiga sätt.

Hur som helst är mitt sista tips till alla andra par att aldrig gå och lägga er arga. Försök i alla fall. Och vem kan vara arg när man är en prinsessburrito?

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.