Memento blogg; En utbränd barbar i Wämöparken

Det är skitkul att uppträda igen. Grejen är bara att jag inte har tid att repa in något nytt. Jag lyssnar på mina bakgrunder varje dag och tränar in både gamla och nya texter. Skriver jag blir det jävligt sällan därför att ska jag skriva måste jag avsätta lite tid till det och just nu har jag knappt tid att andas. Det är såklart mitt eget fel. Att driva två ungdomsprojektet och jobba som personlig assistent tar upp typ en trippel heltid och musiken får komma på fjärde plats. Den borde såklart komma först.

Varje gång jag står på scen njuter jag och utvecklas men just nu får jag kicka på gamla beats för det är dom som går på rutin. Jag njuter men inte som jag borde för oftast har jag inte repat in det tillräckligt och är lagom utarbetad. Energin blir inte hälften av den jag vill leverera. Och att köra något av mitt nya material får komma till hösten.

Till hösten är det dags för en förändring. Till hösten kommer musiken hoppa upp till första plats för det är där den borde ligga. Min sanna kärlek.

Fett tacksam mot er som vill höra mig i alla fall, tack! Här är några klipp från mitt gig på Midsommar.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.