Memento blogg; Jurassic Dissapark

Jurassic. Muthafuckin. Expo.

Det var äntligen dags för min barndomsdröm att slå in. Det var dagen Dinosaurie. Jag skulle äntligen brottas med en t-rex för att vinna hans respekt så jag kunde rida på honom och göra KAOZ i Sverige. John Williams skulle köra en lastbil bakom mig och dirigera en liveorkester att spela Jurassic Park-soundtracket. The orkesterplayaz skulle såklart också rida på mindre skräcködlor jämte lastbilen medan de spelade.

Jurassic Expo är alltså en utställning med robotdinosaurier i “naturlig” storlek. Sa dom. Och dom marknadsförde det bra!

“RID PÅ DINOSAURIER”. “MATA DINOSAURIER”.

Dom var INTE i naturlig storlek. Jag fick INTE brottas med t-rexen. Skulle man rida var det på små jävla bäbisdinosar på hjul som en tjock halvsvettig tjurig tysk drog efter sig i en extremt liten cirkel. FÖR EN TJUGA UTÖVER INTRÄDESAVGIFTEN! Dessutom fick man inte mata dem. Det var bara “dinosauriesoptunnor”. Hade till och med köpt popcorn till dem.

Här förklarar min morsa för Leif Mohammed Gunther varför vi är missnöjda.

Son. We disappoint.

Det är dags att börja gemmanipulera fossilDNA. Life always finds a way.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.