Memento blogg; När OG Sandman Pungstyrka fyller år

Jag är ledsen för titeln. Eller nej, inte egentligen.

Okej. Så här är grejen. Jag är inte van vid att visa känslor offentligt. Jag tror jag var det förut och tyckte om det men på grund av olika anledningar slutade jag. Speciellt med kärlek. Kanske för att jag då var med någon som hade fett med problem med att visa det själv. Kanske för att jag som så många andra män till slut fick för mig att det inte är så “manligt” utan töntigt att showcase:a våra softa sidor. Kanske för att jag anser att det mest intima är mellan mig och personen jag är tillsammans med och inte resten av världen. Det gör jag kanske fortfarande. Men samtidigt är jag stolt över och vill våga visa det jag står för och de jag står bakom. Och hon som jag älskar. Tydligen är jag fortfarande en sucker för romantik och den jag älskar mer än jag älskat någon i mitt liv fyller år idag. Någonstans där kan jag nog ta mig rätten att vara töntig.
Töntigare än vanligt.
Offentligt.

Jag önskar jag kunde ge dig en enhörningshelikopter eller vad du nu önskar dig.. Men någon åkte på semester så nu får din mamma den istället……………………………………………………………………………eller? Du fick i alla fall världens bästa omslagsbild. I KNOW! BEST BOYFRIEND EVER, RIGHT?? Du fick till och med din favoriträtt (olivvatten) på den…

On the realz tho.. Jag önskar verkligen jag kunde spendera den här dagen med dig och återigen försöka få dig att se dig själv genom mina ögon så du förstår hur fin människa du är. För jag vet att du tyvärr inte gör det. Jag lovar att du en dag kommer se det jag ser. Men ögontransplantationer är dyra och eftersom operationen inte är färdigutvecklad så är det ingen bra idé just nu. Anyway.

Jag längtar till dagen du förstår hur du är en av dem som inspirerar mig mest i livet. Och hur stolt jag är över att kalla dig min flickvän.

Vad jag än tror mig ha känt tidigare så är det här mer äkta och mer rätt än något i mitt liv någonsin har varit. När man vet så vet man. Så grattis på födelsedagen baby. Jag älskar dig, jag vill ge dig allt och jag hoppas verkligen din dag blir fantastisk trots att du inte får se min birthday-breakdance. Du får din present när du kommer hem. Eller nästa födelsedag. Vem vet. Toodaloo.

P. S. Det är inte en helikopter.
D.S.

P.S.2. Jag saknar dig. Ta med godis hem.
D.S.2.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.