Memento blogg; Pölsegetter

Ni kanske har läst “SuperPenzos” inlägg om hennes julklapp där hon lägger fram falska påståenden om att hon ska ha listat ut vad hennes klappjävel var.

Eh. Nej. Min wifey listade INTE ut vad hon skulle få i julklapp. Hon kanske trodde att hon gjorde det. Men det var fel. Hon har bara fått för sig att hon är detektiv.

Här tränar hon på sin detective-walk i Danmark.

Medan hennes syster försöker tämja Lucas. Också i Danmark.

Faktiskt inte förrän hon plaskade i poolen fattade hon att “Vafan!? Vi är ju i Danmark!”. Så grym var jag på att dölja det. Och det här var egentligen inte min julklapp utan i mest hennes mámas. Min julklapp var lite kallare. Lite mer smärtsam. Kanske lite bättre? Med kärlek. Från Ryssland. Ni får se i Mars.

Hon verkade i alla fall nöjd med Lalandia-överraskningen som var överraskningen vi överraskade henne med som hon aldrig listade ut. Den ärliga sanningen är att hon än idag egentligen kanske inte ens vet vart vi var.. Det enda hon typ vet är att vi badade.. Min flumbåt.

Jag fick klappa getter.

Lyssnar på!

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.