Memento; Toodaloo m*th*f*ck*z!

Klockan är nu 10.00 på Torsdagen. Jag har precis lämnat lägenheten för att fly från Blekinge för att fira nyår på hemlig plats i Norra Sverige. Resan börjar bra. Mitt första tåg var inställt så jag fick åka taxi. På stationen såg en bekant mig hoppa in i bilen och skrev sen i messenger att det inte var illa när man har privatchaufför. Jag skämtade att det berodde på hur man ser det och att jag gärna bytt ut chaffis (som jag såklart härefter kallar för Charles) mot en flickvän. Jag skämtade inte alls. Sorry Charles.

Jag hamnade sedan på samma tåg till Stockholm som en av grabbarna från boendet jag också jobbar på. Kul! I huvudstaden skiljdes vi åt och i den mest kreativa och ostoppbara delen av min fantasi räds jag lite åt att han blivit kidnappad av en maffiafamilj för att flera år senare återvända till Blekinge som gudfader och få ordning på länet (öppna äventyrsbad, veganska pizzerior, tidsresekiosker etc). Men antagligen hann han med sitt tåg. Time will tell.

På mitt sista tåg till min slutdestination som vi nu kallar Nordpolen hamnade jag jämte en förtjusande dam som luktade lite fisk och somnade jämte mig. Mysigt kan man tänka sig men allt eftersom att tåget rullade så gungade hon närmare och närmare mig tills hon i princip sov i mitt ansikte. Tog en bild på hennes rygg och nacke och tänkte lägga i det här inlägget men det var faktiskt jul nyss och jag har den där mysiga julkänslan där jag inte vill hänga ut främlingar hur fishy dom än är. Call me old fashioned.

Det bästa med den här resan hittills – Äntligen. Snö ?

Snö är mitt spirit animal.

Toodaloo.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.