Memento; Golden Road med Billy Chrizt

Det finns inte en människa i världen som jag jobbar bättre med eller som är så musikaliskt begåvad som min barndomsvän Robin. Jag tror att han genom åren försökt dra sig bort från sitt egenvalda artistnamn “Billy Chrizt” som är en ordlek på hans mellannamn. Och tydligen Jesus. Om det var oklart. Men det var så jag lärde känna honom. Så det stannar.

Vårt gemensamma musikintresse har följt med oss sedan vi rappade för varandra i källaren till pizzerian där han praktiserade när vi var 14. På den tiden var han blonderad som Eminem och jag blonderad som…. Anyway. Vi började prodda tillsammans. Inspireras tillsammans. Och någonstans vet vi att det vi gör inte bara är en grej vi tycker är kul. Det är bra skit. Riktigt bra skit. Och det har utvecklats till de största ögonblicken i mitt liv där någon annan och jag faktiskt inspirerar mig själv. Jag är så sjukt tacksam för att få skapa med dig brother och sanningen är att du är så jävla bra så du får mig att tvivla på min egen förmåga. Men någonstans vill jag tro att vi kompletterar varandra. Det är en ära att tell tales med dig.

Har ni någon som ni gör grymma grejer med som ni älskar? Håll fast vid den personen för ni behöver varandra mer än vad ni ibland tror.

can you walk? no need to speak
am I the push that push you back up on your feet?
take my shoes, you need them more
I’ll see you later some time down the road

have no fear, Ill be there, down the golden road
may no sticks, may no stones, break my bones down the golden road

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.