Memento; Linkin Park är och förblir det fetaste bandet up to date. Period.

Det är såklart en smaksak men jag har alltid varit inspirerad av hur dom smälter samman olika genrer. Något man inte får glömma är att deras första album hette Hybrid Theory för att det är exakt vad dom är. Hybrider. Att köra på ett specifikt spår under tre album och sen göra en 360-vändning och prova helt nya grejer. Det för mig är jävligt modigt. Man har skapat en fanbase som förväntar sig en sak men i ärlighetens namn så anser jag att skapare i alla former och storlekar begränsar sig när de inte vågar gå nya vägar. Linkin Park har utmanat sig gång på gång och även om de har influenser från pop till screamo så präglar de alltid sin musik med sin egen LP-stämpel. 

Självklart jag jag förståelse för dom som tycker deras nya musik är skit. Fastnar man för ett sound så är risken stor att man inte gillar när det ändras. Men jag har alltid varit allätare och som musikskapare fyller jag på min kreativitet med sounds från öst till väst och på Bråvalla på Torsdagen levererade bandet från väst den bästa jävla spelningen jag varit med om i mitt liv. Jag har aldrig varit med om en så perfekt setlist, alla kunde varenda jävla låt! Eller i alla fall snubben som skrek i mitt öra hela spelningen. Och jag.
 
Mikes rap var övermaxat flawless, Rob tog trumspelet till helvetets sju cirklar och tillbaka, Brad och Dave hade slipat strängarna med nitroglycerin och Chester med sin röst är en fucking gud på scenen! 
 
Linkin Park kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta men det krävs fan ett uppträdande som detta för att påminna mig om hur stor den platsen faktiskt är. Det påminde mig också om varför jag gör det som jag gör. Payoffen ligger inte i pengar eller berömmelse. Den ligger i deras ögon när de får stå på scen och skriva historia. 
 
Därför sätter jag mina mål högt. Därför ska jag stå på en scen på Bråvalla inom tre år. Därför kommer jag föregå med exempel för livet är för kort för att man inte ska satsa på sina vansinniga drömmar.
 
 
Tack Linkin Park.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.