Memento; NERDS! NERDS EVERYWHERE!!

Så en av mina närmsta polare övertalade mig till slut att följa med till ett spelkonvent. LINCON. Dom enda Lincons som funnits i mitt liv har varit Burrows, Osiris och Park. Ni som vet ni vet.

Så. Konventet hölls på Linköpings universitet och.. eh… Det är inte riktigt min värld men världar är spännande att utforska. Är öppen för hela mentaliteten och känslan är det inte så kefft som man kan tro. Jag skämde ut mig i säkert 4 olika spel/lekar. Det var underhållande. Framför allt för alla andra.

First thing first. Ni som säger att nördar inte exercisar – I give you Archery Tag.

Basically, om ni skapar en fysisk aktivitet där nördar får spela Legolas, Yondu eller Hawkeye så kommer de både springa och svettas och gå bananer!

Något jag saknat sen min tid på John Bauergymnasiet är faktiskt nördarna. Nörderiet. Nördsetet. The state of nörd. Nerdtopia. Säga vad man vill om långt hår, skägg, finnar, socially awkwardness, kropphygien eller brist på sarkasm men du vet i alla fall var du har en nörd. De flesta nördar titulerar sig som just det med stolthet and they goddamn should! Många har hittat en samhörighet i utanförskapet de upplevt av att inte passa in. Idag är rätt mainstream att va nörd. Jag kände mig nästan lite utanför för att jag inte var tillräckligt nördig trots att alla var jävligt välkomnande. Å andra sidan är jag ju det. Musiknörd. Filmnörd. Storytellingnörd. Etceteranörd. Olika världar, samma principer för nörd.

Jag har i alla fall aldrig sett så många brädspel, lekar och… gruppaktiviteter på samma ställe. Även om jag vet det finns större. Sen har jag inte varit på så många konvent.. Var på ett animé-konvent när jag var 16.. Thats about it. Det var faktiskt en cool upplevelse. Jag gillar udda människor. Och ALLA här är udda.

Sen var där en tjej som heter Julia. För er som kolla på Doctor Who så är hon Jenna Coleman’s doppelganger. Allvar. Titta.

Enligt Philip är Julia en sprallig liten 16-åring i en 12-årig pojkes kropp. Jag antar att det är någon sorts externskämt mellan er. Jag ser mer likheter mellan dig och en 60-årig gubbe som gillar småboyz. Som du lurar in i övergivna hus och sådär..

Det fanns också en man som heter Joppe! Han var en av spelledarna. Hans namn var INTE någon referens till någon form av gräs. Ville bara säga det. 

Och Julia, Fille ville även att jag tar med följande bild och tillägger “Moget Julia. Moget…”

P. S. Hon är typ egentligen 23-ish. Eller 40. Eller 14. Vem vet egentligen.

P.S.2. Fille ser ut såhär. Han vaknar upp såhär.

P.S.3. Jag dansade aldrig med nördar.. men jag ville.. Nördar dansar kul.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.