Memento; What the fuck just happened.

Grattis USA, ni har precis lyckats ta priset som världens mest pinsamma nation.

goodjob

Jag kan köpa att massorna är så hjärntvättade av materialism och pengabegär så ni tror att en stark ledare för en nation är en “skillad” businessman. Jag kan även förstå att ni faller för fula maktspel och skrämselpropaganda.

Vad jag inte köper är hur de mobbade följer en mobbare som lovar att stå upp mot mobbare. Jag kommer inte heller förstå hur folk som säger sig bry sig om miljön följer en man som säger att klimatkrisen är en bluff skapad så kineserna och som vill dra sig ur klimatavtalet.

Hur “feminister” lägger sin röst på en sexistisk kvinnoförnedrande clown med den sämsta konflikthanteringsförmågan världen sett sen den tasmanska djävulen.

4297813

Hur människor som jag tror har godhet någonstans i sina hjärtan följer en man som lämnar människor, BARN som kommer från krig åt sin död och många gånger öden värre än döden.

Jag ser mycket kritik i media riktat mot Clintons kampanj där val-analytiker hävdar att hennes kampanj inte varit lika slipad som Trumps (really?) och att Donny gjorde ett bättre jobb som presidentkandidat (REALLYREALLY!?). Detta är inte problemet. Problemet ligger i människor är dumma i huvudet.

Hillary Clinton var långt ifrån en perfekt kandidat men att hellre lägga sin röst på Donald Dump? Seriöst, vad hände?? Skadan är skedd, lär bara bli värre och det värsta ni kan göra när ni ångrar er är att blockera Trump på Twitter för att markera ordentligt.

Mitt hjärta går ut till alla som kommer lida på grund av detta: kvinnor, män, HBTQ-personer, svarta, vita, muslimer, katoliker, djur, barn, miljön eh.. hela jävla världen. Jag kan inte se hur den här händelsen kommer göra världen bättre på något sätt och jag har nog aldrig varit mer besviken på USA.

 


Sebastian Chavez
Chefredaktör

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.