Penqi: Min hudvårdsrutin

Välkommen till Penqi!

Idag tänkte jag visa er min hudvårdsrutin som jag gör varje morgon.

Den har 5-6 steg, beroende på hur ens hy mår.

Steg 1:
Först börjar jag med att blöta mitt ansikte med ljummet vatten. Sedan använder jag en ansiktstvål från Oriflame för att rengöra. Jag sköljer av tvålen och efterråt torkar jag mitt ansikte på en ren handduk.

Oriflame Optimals foaming gel för normal hud

Steg 2:
När mitt ansikte är någorlunda torrt använder jag ansiktsvatten från apotekets ELW hudvårdsserie. Lägg lite ansiktsvatten på en bomullspad och cirkulera försiktigt ut i pannan, på kinderna och näsan.

ELW Ansiktsvatten för normal & känslig hud

Steg 3:
Nu applicerar jag min ögonkräm från Oriflame. Jag tar bara lite produkt på mitt pekfinger, tänk som toppen av en tändsticka. Jag delar ut det jämnt på höger och vänster pekfinger. Sedan gör jag tre prickar under mina ögon och duttar försiktigt in krämen i huden.

Oriflame Optimals Even out Lumilight complex

Steg 4:
Efter ögonkrämen använder jag serum från Lumene. Jag använder pipetten för att lägga en droppe på varje kind, samt två i pannan. Jag smörjer sedan in produkten i huden. Observera att jag endast använder serum 1-2 gånger per vecka för att inte överfukta min hud.

Lumene Arctic Dew Aqua serum

Steg 5:
Till slut använder jag dagkräm från apotekets ELW hudvårdsserie. Jag masserar in krämen i ansiktet tills det känns jämnt.

ELW Ansiktscreme för torr & känslig hud

(Alternativt)Steg 6:
Om jag märker att jag börjar få lite finnar så brukar jag ta lite SOS spot gel från Oriflame. Jag duttar bara ut gelen där finnar håller på att komma fram.

Oriflame Pure skin – Spot SOS gel

Sådär! Nu har ni tagit er igenom min dagliga hudvårdsrutin, kanske har ni lärt er något nytt?

malin.johansson

Jag är en nyfiken 17 åring som gillar att prova nya saker. Jag intresserar mig för cheerleading, hudvård, bakning och lite annat smått & gott.