Stagottos; Onda planer & ett farväl for now

Måndag. 
Dags att säga hej då till Kompis och hej till böckerna. På riktigt.
Kompis ska spendera jul & nyår hos mitt ex, vilket han gör varje år.
Ja, man kan vara vän med sitt ex. Inga konstigheter. 
Skönt för oss att få en paus ifrån varandra ibland och vet att Kompis har the time of his life hos O. Kan ärligt erkänna att han tar bättre hand om vår grabb än vad jag gör majoriteten av tiden. Självklart lämnar det en stickande ångest i bröstkorgen, men vet att det i grund och botten beror på mitt kontrollbehov och min rädsla för att förlora Kompis, då han trots allt är min livlina.
Så strax beger vi oss till centralen för att ta tåget till Jönköping där O. ska plocka upp Kompis och köra vidare mot Blekinge, medan jag hoppar på en buss och återvänder till bästkusten. Planen var att åka med ner för att hälsa på vänner & familj, men efter jävligt mycket velande så har jag beslutat mig för att stanna hemma. Måste hålla mig till min topp-prioritering just nu och det är skolan. Vet att jag inte kommer få något gjort där nere, dessutom mår jag för dåligt för att orka vara runt folk majoriteten av tiden och det kommer kräva alldeles för mycket av min energi.
Så det kommer vara jag, Saddam, bokdiskussioner och debattartiklar denna veckan. Woopidoo!

Har funderingar kring om jag ska börja vlogga också. Iaf kring ämnen där jag har mycket att säga, för vem fan orkar läsa en lång jäkla wall of text? Plus att det är för lätt att misstolka skrivna ord, då kommunikation består till större delen av kroppsspråk och tonläge. But idk. Hela vloggandet känns jäkligt weird och skrämmande. Så vi får se..

Igår fick jag f.ö reda på att vår kära chefsredaktör Chavez är rädd för teletubbies..
smider onda planer kring hur jag kan utnyttja detta till fullo *evil laugh*

Öh. Okej. Min buss går om 15 minuter och jag har inte ens packat klart allt. HEJ STRESS!
until next time,- stay weird peepz.

20161219_134248

Polen

Förvirrad 25 åring med livskris. Queen of prokrastination och guldmedalj i långa powernaps. Önskar att mitt liv var en marvelfilm, pratar för mycket med mina djur och hatar fötter.