SuperPenzo Blogg – Date Night!

Både jag och min Superman lever ganska stressade liv med jobb, projekt och annat socialt som ska hinnas med.
Det blir inte mycket tid över och då är det extra viktigt att ta sig tid till varandra, därför bokade vi upp denna helgen till att inte göra något, inget jobb, inga projekt, bara vara med varandra.

Sambo-Sebastian hade läst i Micke Gunnarssons blogg att alla par borde planera in 1 dejt i månaden under ett år, där din partner planerar 4, du själv 4 och 4 gemensamma. Detta för att stärka förhållandet och verkligen ge varandra tid. Till alla par, ta efter!

Som dem hopplösa romantikerna vi är så älskade vi såklart idén!
Vi är i det där nykära och alldeles underbara romantiska stadiet då allt känns som i en film. Ni vet det där.. svartvita, heta, kyssandes i regnet-magin som uppstår i nästan varje klassisk romantisk film.

Iallafall.. Det betyder inte att vi måste vänta tills det nykära gått över, jag tror på att man ska försöka hålla i den känslan under hela förhållandet och hela tiden ta vara på dem där små sakerna som gör den andre glad (för mig kan det vara allt från att komma hem till ett bad, till att han lagat mat, till att han köpt hem julmust), men även planera in lite större saker samt verkligen avsätta tiden. Uppskatta varandra.

Så min framtida man och jag valde Januari-dejten tillsammans.. för andra gången.. Man kan tydligen göra så.
Ikväll begav vi oss ut till Cyberzone där vi spelade bowling.

Brown Sugar Chavez bowling style!

Strike!

Dock är jag SuperPenzo (som kan ha tränat lite bowling förr i tiden) bäst så..
Tack för en underbar kväll, Sebastian Chavez.
Jag är tacksam över att ha dig i mitt liv, jag hade en helt annan bild av vad kärlek var fram tills att jag träffade dig. Jag må fortfarande vara trasig och inte ha super bra koll på hur det alltid funkar, så tack för ditt tålamod.
Ser fram emot din hemliga Mars-dejt, men först ska du få uppleva något alldeles extra magiskt och jobbigt romantiskt i Februari.

 

Höll nästan på att glömma.. just nu står han här hemma och rullar köttbullar. #världensbästaman

Sandra.p

The author didnt add any Information to his profile yet