Ung Styrka blogg; Lejonpresentation

Så i Måndags höll Ung Styrka en presentation på Karlskronas Lions Club Jarramas månadsmöte. Med oss hade vi projektledare för Sunnateatern Dokumentär – Saman Said, projektledare för vårt kortfilmsprojekt Wonderful Days – Sandra Penzo, ordförande Sebastian Chavez OCH som ett stort plus hade vi även med oss en av Ung Styrkas fantastiska grundare och nuvarande ordförande i Panncentralen – MatsOlof Arnoldsson.
 
Lions Club Karlskrona och Lions Club Jarramas har redan stöttat våra projekt med bidrag som vi är så tacksamma för! Det är fantastiskt att fler, framför allt “vuxna”, ser får ta del och vill vara del i och stötta våra ungas visioner. Speciellt när det handlar om så viktiga frågor som integration, psykisk ohälsa och att låta en kvinna ta få ta plats i en annars mansdominerad bransch.
 
Klubben bjöd också på käk! Det är såna saker som ger pluspoäng hos oss! Fisk.
 
Karlskrona har en sån fantastisk potential att kunna bli en stad ungdomar dras till istället för flyr från. Många gånger är det nämligen vad vi får höra när vi pratar med unga. “Det finns ju inget att göra här”. Därför finns Ung Styrka – för att kunna hjälpa unga att skapa aktiviteter och möjligheter för sig själva. Nu fortsätter jobbet att göra Karlskrona till den fetaste ungdomsstaden!

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.