Ung Styrka blogg; Hur. Fet. Start på Sommar i Kungsmarken!?

omaslagsbild: Rebecca Johansson

Vi är så stolta över att vara en del av en organisation som faktiskt försöker lyfta Karlskrona och kämpar för att alla unga ska få en grym vardag. Panncentralen och alla föreningar som står för den – Ni gör ett sjukt fantastiskt jobb! Vi fortsätter bygga upp det här huset tillsammans.

Men okej. Gårdagen var SÅ – FET!! Även om vi inte hade särskilt många anmälningar till vårt Rap Battle så var det en överfet start på Ung Styrkas sommar! Vi kommer fortsätta göra det bättre och bättre. Shoutout till vår värd Russell “Schizaflow” Cant, det nya stjärnskottet Sigge Helgesson (13 år men rappar som han rappat i 30!), alla grymma ungdomar som planerat och jobbade under eventet och SÅKLART ALLA SOM KOM!! Nästa event kommer redan nästa helg när vi kör Öppen Scen både på Fredagen och Lördagen! Så ni som missade – Oroa er inte! Mer kommer! Vad ni missade igår? Bilderna får tala för sig själva.

…och såklart ska ni få det på film!

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.