Ung Styrka blogg; Jul i Karls and krona

Oftast gör vi mest projekt med “unga vuxna” med undantag för något vattenkrig men det var mest för att vi ville hälla vatten på kidsen. För vem vill inte göra det? Men IDAG ville vi göra något osjälviskt för alla barn i staden. Föreningen Barn i Centrum tyckte att vi skulle dra ihop ett julbord med fokus på ungar där vi ger julklappar till allt småfolk som inte har det lika bra ställt som alla andra. Till alla barn med ensamstående föräldrar som kämpar med inkomsten. Till alla unga ensamkommande.

Därför drog vi ihop en julklappsinsamling, bokade Lyckeby Medborgarhus och raggade upp en tomte. Vi hade kunnat välja att vara besvikna för att fler inte stöttar ett sånt här (nödvändigt!) initiativ men vi väljer att vara sjukt tacksamma för alla som SWISH:at, lämnat julklappar och allmänt stöttat upp det här eventet. Och det blev hur som helst en fantastisk dag!! Vi fick till och med ett gäng klappar över som vi ger till Stödkassen Blekinge! Tack till alla som kom!

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.