Ung Styrka blogg; Panncentralen och sommarens första grillkväll

Igår anordnade Leo från Mellanstaden Folkets Hus och Park årets första grillfest där det bjöds på lite korv, läsk och musik.

Nästan 70 pers kom och hade det hur bra som helst. Både ungdomar och vuxna deltog i pilkastning, kubb och andra småaktiviteter. Det bästa av allt var hur glada alla var och verkligen njöt av den lilla stunden och det vi hade att erbjuda. Mitt i allt fick jag en pirrig känslan i magen när jag tänkte på att detta är bara början. Ung Styrka har 10 projekt i sommar som vi ska ha anordna och det kommer bjudas på så kulturika event som man inte vill missa. Utöver det har både Leo och matlagningsgruppen café och musikkvällar under nästan hela sommaren. Det bästa för mig är att jag får vara med som projektledare tillsammans med Sebastian. Vi har den härligaste gruppen unga och vilken sommar det kommer bli!
I 16 år har jag bott i kungsmarken och det enda stället man kunde vara på var i Sunnadalskolan och när det inte var öppet där så hängde man i porten. Jag vet att jag tänkte när jag satt i den smutsiga trappuppgången i väntan på att tiden ska gå, jag önskade att någon skulle kunna göra något för Kungsmarken. Något som gör det lite bättre än hur det är nu. Idag har vi Ung Styrka som gör allt för att Panncentralen och Kungsmarken ska bli en plats för ungdomar!

Vi kommer förresten släppa det hetaste albumet 2017……MER BILDER!


Damir Novakovic
Sekreterare i Ung Styrka        

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.