VIDEOSPECIAL! Ung Styrka blogg; Something dopey this way comes

Damn! Vi gjorde det! All together! Grunden som lagts i den här staden av dess andra ungdomsverksamheter och som vi bidrog till med hiphopkväll i PC (Panncentralen), Poetry Slam, Third Culture Kids och i förra sommarens “Sommar i Kungsmarken” har äntligen lett till en kontinuerlig ungdomsverksamhet i hiphopens tecken! Ordförande Sebastian Chavez, ordförande Olle Andersson Rönnberg, Russell “Schizaflow” Cant, Deztiny, Hannes Helgesson, Daniel MP, Sigge Helgesson med fler har nu kickat igång Cypher Wednesdays nere på Oden!! Tids nog (när renoveringen är klar) kommer detta även sprida sig till Panncentralens lokaler i Kungsmarken.

Vill ni droppa era bars eller samlas kring fet hiphop-kultur med graffiti, dans och rap är det alltså 18.30 på Onsdagar nere på Musikhuset Oden som ni ska komma ihåg! Äntligen är vi igång!! Vi har så mycket fett på gång för 2018 – stay tuned!

Och här nere ser ni what it’s all about. Att ha kul och att träna på att komma på feta rhymes spontant! Det är prestigelöst och även om man inte är “bra” så är man välkommen att försöka. Ingen dömer, vi växer tillsammans! 

Så varför är vi så taggade? För att hur många som än vill göra feta saker så är det inte det lättaste att organisera sig, samlas och komma igång. Det första steget är ofta det svåraste (fast förklätt lättaste) och när det är över kan alla turas om att ro båten i hamn! One more time – stay tuned!!

Peace and love!

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.