Fake Smile: ON

image

Hej på er. Har ännu inte orkat ta mig upp ur sängen pga den här fruktansvärda förkylningen. Det har blivit lite bättre men har fortfarande hosta, täppt men samtidigt en väldigt rinnande näsa och ont i huvudet/bihålorna. Det värsta med att vara såhär förkyld är näsan, det kan gå mig SÅ mycket på nerverna när man måste snyta sig var tionde minut och trots det så blir det aldrig bättre. Har så fruktansvärt ont i min näsa nu, kanske inte så kostligt efter att ha snytit upp fyra toarullar på tre dagar… Har ni något bra tips på hur man blir av med detta??
Nog klagat om det. Jag ska försöka ta mig upp nu så att jag får i mig de dagliga tabletterna och te:t innan jag sedan ska försöka duscha av mig denna förkylningen. Därefter ska jag och Jonas in till stan en sväng då jag är i stort behov utav ett par nya jeans, kanske tar en tur till Elgiganten och kikar tv och dator också.

Thuvaeli

En modeinriktad 19-årig bloggare ifrån Karlskrona. Utbildad frisör men planerar att plugga vidare och tillslut ha ett jobb som inredare i en utav de större städerna. Älskar att vara på resande fot och att spendera pengar på allt som har med mode att göra.