5 anledningar till att uppskatta udda karaktärer

Det har alltid att vara inne att följa trender och passa in men blir det inte ganska tråkigt i längden när fler och fler människor gillar och gör samma grejer? Ju mindre folk sticker ut i världen, desto mindre kontraster blir det och allvarligt – vem vill umgås med ett får som bara följer flocken?

1. Människor som går mot strömmen skapar förändring

Det är inte alltid det lättaste att vara ett svart får eller en ful ankunge men dom största förändringarna kommer från dom som vågar ifrågasätta normer och uttrampade stigar. Eminem sket fullständigt i att han var vit eller i att folk sa att han inte kunde rappa när han bestämt sig för att göra sin grej. Jim Carrey växte upp fattig, jobbade som vaktmästare och bodde i en van med sin familj och var minst sagt utstött innan han slog igenom. Dessa två människor förändrade sin industri för alltid och berör människors hjärtan med sitt arbete. Hur grymt hade det inte varit att gå vid någon av deras sida under deras resa?

1

2. Man lär sig mest när man växer tillsammans

Allt vi gör ger oss lärdomar (bara man väljer att se det så). Självklart kan vi välja att stänga in oss i mammas källare i år och dar och utveckla våra skills med diverse böcker och Youtube-tutorials men visst blir det mycket roligare om man lär sig tillsammans? Kunskap är makt och väljer du att växa tillsammans med en Pokémon-tränare eller buddhist så kommer din kunskapsbank växa typ tio gånger mer än laxar som bara leker med andra laxar.

2

3. Ditt stöd kommer tillbaka i kärlek och tacksamhet 

Du måste ha i åtanke att om din vän eller respektive har en udda hobby eller affärsidé så har hen säkerligen kämpat så länge hen har haft den. Om intresset för fotboll eller annat som hjälpt till att passa in inte fanns har personen i fråga troligtvis upplevt både utanförskap och ensamhet. När en person som faktiskt stöttar och respekterar den passionen dyker upp i ens liv så blir det självklart något viktigt som man känner sig tacksam för och vill behålla. Det som du ger ska du även få tillbaka.

3

4. Du får en betydligt mer oförutsägbar vardag

Det har sina fördelar att umgås eller vara tillsammans med någon som är exakt som dig. Men hur kul är det egentligen? Visst kan det vara en aning både förvirrande och frustrerande att hänga på någon man inte förstår men utöver det så kan du faktiskt förvänta dig att inte en dag kommer vara den andra lik. Helt plötsligt står det ett ljusspel av tomglasflaskor i din bakgård eller så blir du kanske överraskad av förslaget att följa med 3 månader för att studera delfiner. Det slår faktiskt en vanlig kväll med “Halv åtta hos mig”.

4

5. Du upptäcker nya världar

Människor är vanedjur av naturen men glöm inte bort att vi också är vansinnigt naturligt nyfikna också! Vi vill upptäcka nya saker och besöka nya platser. Har du människor som verkar ha spenderat större delen av sitt liv på månen eller i Narnia så kommer resan in i deras värld garanterat fascinera dig. Bara du låter den göra det.

5

Sebastian Chavez
Redaktör
Meranöjesliv

bildkällor: www.episodeseason.com, quotesgram.com, all-that-is-interesting.com, www.skotcher.com, www.humanitariantraveltips.com

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.