KRÖNIKA; Fake it till you make it, det är värt det.

Jag är 28 år och det är först nu jag börjar känna att allt jag jobbat och jobbar för börja löna sig. Det är viktigt att unga som läser detta är medvetna om det. Saker tar tid. Jag visste alltid att det skulle det förr eller senare men mellan nära familjemedlemmar med bipolära tendenser, egen depression, existentiella kriser och livsskit i allmänhet har jag behövt investera extremt mycket tålamod. Det viktigaste för mig var och är fortfarande att veta att jag kommer lyckas med det jag gör även om det är helt orimligt. Även om jag inte har en aning om hur. Även när jag totalt tappar tron på mig själv så måste jag ändå ha en liten droppe vansinnestro kvar i bakskallen. Och kommer jag inte på hur jag ska göra det så får inte det hindra mig. Inte ens lite. Så får jag fake:a tills jag make:ar. Improvisera. Göra ballongdjur av min demoner så jag vet att jag kan göra dem gulliga innan jag spränger dom.

Jag som multikreatör har extremt svårt att hålla mig till endast ett projekt men blivit betydligt bättre. Som flera säkert förstår så är det betydligt mer energikrävande och förvirrande att hålla tretton bollar, fem projekt, en katt och mitt förnuft i luften samtidigt än att bara nöja mig med tre fula bollar. Därför går jag också balansgång mellan en sund hälsa och helvetets 6:e cirkel av stress och panik. Nyligen upplevde jag för andra gången i mitt liv så mycket stress så det gjorde fysiskt ont i hela min kropp. Den kraschen inleddes med tre dagars ångestattacker och jag var sedan sängliggandes i två dagar för tydligen ska man lyssna på sin kropp när den misshandlar och river sönder dig inifrån.

Varje gång jag mår så dåligt ifrågasätter jag varför jag ens fortsätter. Vad meningen med allting ens är. Som många gör. Oftast är det strax efter den lilla (massiva) kullen som jag lyckas. Precis som ni kommer göra om ni bara skiter i allt som hindrar er och gör det ändå. Så get ready, brace yourselves och hold on to your butts – det tar tid men jag lovar att det går.

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.