Listan: 10 tips på saker som får dig att glömma Alla hjärtans dag

Februari är årets tråkigaste månad*. Dessutom är det Alla hjärtans dag och du är singel.
Samla alla dina singelvänner, eller sysselsätt dig själv.

Här är tio enkla knep för att slippa tänka på allt vad 14 februari är:

1. Drive-thru maraton

Kör till en drive-thru restaurang… “Hur kul är det” tänker du nu. Inte speciellt. Men om du stoppar
polaren i bagage luckan och ber honom banka och skrika under beställningen blir det hela mer underhållande. Alternativt: gör endast ospecificerade beställningar som “bröd med tillagat djur å dricka” kör sedan snabbt fram till luckan… Beställ en is utan cola… Eller hävda att du bara fönstershoppar.

 

2. Gå till en vårdcentral

Slå dig ner i väntrummet med block och penna. Gissa sedan vilka sjukdomar de övriga besökarna har.
När återvänder från läkaren och ska lämna lokalen frågar du. Samla poäng. Bjud in vänner.
OBS! Undvik segerdans vid rätt svar. Det kan tydligen uppfattas som opassande.

3. Skicka mass-sms

Till hela telefonboken. Skriv “Vi måste prata, möt mig vid *position* klockan 15”. Se hur många som kommer, ha en liten fest. Det blir förmodligen trevligt då alla är avslappnade efter en spänd entré och avbrutna valentine-plans.

4. Häng med din alldeles egna låtsasvän

Gå på fik och i affärer. Prata med din alldeles egna låtsasvän hela dagen, framför folk. Till folk. Boka en klipptid åt din alldeles egna låtsasvän, sätt dig snällt i väntsoffan och iaktta. När kassörskan på ICA fråga “var det bra så” vänder du dig till din alldeles egna låtsasvän och frågar “eller ville du ha snus?”… Mys.

 

5. Köp 40 hamburgare

Klistra fast dem på kroppen. Mucka gräl med par på stan. När någon går emellan och försöker avstyra pekar du på dig själv och säger “ham-burgade”. Upprepa…

6. Sök jobb

Detta kan vara både roligt och ge resultat. Att söka jobb när du egentligen inte tänk göra det är mycket mindre ångestladdat än när du måste. Ta på din finaste frack/festklänning, gå till alla butiker och företag och presentera dig själv som “Den de väntat på”… hävda din kvalifikation. Lämna en skriven lapp med telefonnummer. Gå vidare.

7. Avlägsna kroppshår

Det är alltid kul att testa nya saker. Och eftersom det är februari, det vill säga: årets tråkigaste månad**, så behöver du inte vistas bland människor och skämmas. Raka av allt, eller gör en trevlig munk-frisyr. Kanske en page eller varför inte raka röven med ett rivjärn? (För roliga mönster, tryck för guds skull inte för hårt).

8. Byt hem med en vän

Du får inte ta med dig något och måste leva din väns liv, med din väns garderob, med din väns matvanor samt tandborste. Byt även arbetsplats.

 

9. Besök ett lekland

Låna ett barn om det är ett måste för inträde. Gå BANANAS. Men var snäll, och be snällt om du vill ha något… samt puttas inte.

10. Gör en egen lista och skicka till oss

För vi älskar er alltid.

 * Alternativ fakta

Sabina McDowell

Jag är chefredaktör på NöjesGalaxen sedan augusti 2016. Jag har tidigare arbetat som nyhetsreporter på bland annat Lokaltidningen, Blekinge Läns Tidning, Sydöstran, Skånska Dagbladet och som frilansare i mitt eget företag McDowell Media. Jag är sydöstra Sveriges kanske coolaste tjej och bästa fickparkerare... jävligt ödmjuk, dessutom.