Listan – 7 nyårslöften baserade på barndomsdrömmar

Vad drömde du om att göra som barn eller tonåring? Vad var det som stoppade dig? Vad svaren än må vara så kan vi alla vara överens om att livet är för kort för att inte göra det vi drömmer om. För visst är det så att vi alla har ett barn i oss som fortfarande drömmer? Här kommer tips på hur du stillar barnets omättliga hunger!

1. Sadla om till magiker

Ett unket kort-trick räcker inte. 2017 ska bli året du trollar bort dig själv och hoppas någon hittar dig! SIM SIM SALAMIN!

2. Berätta för din svärmor vad du egentligen tycker om henne

Nog har killar avskytt vår flickväns moder enda sedan hon på dagis förbjöd oss att umgås med kärleken i vårt liv! Dåligt inflytande my ass (är det bara jag?)! Nu är det dags att svärmor får veta var du verkligen tycker hon bör stoppa upp sina kroppkakor. Skulle du mot alla odds tycka om svärmor (not likely) så kan detta löfte appliceras på släkting av valfri storlek.

3. Lär dig dansa. Ordentligt.

Foxtrot, breakdance eller humpty dumpty-dansen. De flesta av oss ville lära oss dansa när vi var yngre. Få av oss vågade. Men det är aldrig för sent att ta tag bensprattlandet! Checka med Dans i Sydost, The Tube, Dance by Donika eller Spider för att fixa en workshop för hela familjen (breakande morföräldrar är läkande för själen)!

4. Äg en jet ski.

“Ja men inte just nu, vi sparar till hus”. “Nja, det finns annat som bör prioriteras först”. Sluta föda ursäkter, sluta vara så vuxna. Vi vet alla att du vill. Ta lånet. Köp jet ski.

5. Lär dig rappa. As-snabbt.

Alla kan faktiskt lära sig. Det handlar bara om att lägga ner tiden och träna. Börja med något enkelt som Eminems “Rap God”. Ladda ner låten, kör den i slowmotion tills du sätter den. Öka successivt hastigheten till du bränner den dubbelt så snabbt som Em’!

6. Bli Batman. Alternativt Batwoman eller Bat-Bubben.

Du vill egentligen inte vara sjuksköterskan eller revisorn den här staden behöver. Du vill vara superhjälten den förtjänar.

7. Skaffa katt

För det är aldrig försent att skaffa katt. Eller för tidigt. Tiden är alltid rätt.

 

GOTT NYTT ÅR!!


Sebastian Chavez
Chefredaktör

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.