Listan – 8 Sätt att komma före i julklappskön

1. Mullvaden

Fejka att du är blind (som en mullvad). Blinda får alltid gå före. På med solglasögon och investera i en… blind-mans-stav?

2. Spillaren

Ha en termosmugg med varmt kaffe. Råka spilla på personen jämte dig “Oj! Förlåt! Toaletten är en trappa ner”. Gå före. Glöm inte fylla på med kaffe till flera butiker.

3. Patienten

Låtsas prata högt i telefon. “…nej inte än, men maginfluensan håller väl bara i sig i ett par dagar”. Igen lär folk flytta på sig och gör de inte det så bli lite närgången.

4. Glidaren

Ställ dig jämte kön, precis så att du är på gränsen till att tränga dig, men även kanske bara står och hänger, glid sakta mot kön till det att du blivit en del av den.

5. Kisseluraren

Ha med dig en vattenflaska. Spruta en skvätt i skrevet och knacka personen framför dig på axeln. Säg “ursäkta” och gestikulera mot skrev “det har hänt en liten olycka.. Skulle jag kunna få gå före..?” Oftast får du det även om reaktionen kanske kan bli följande:

6. Godisregnaren

Är det barn framför dig i kön? Ha alltid med dig lite godis som du kan kasta ut i motsatt riktning från kassan. Gå före i kön när barnen springer iväg för att gluffsa.

7. Galenskaparen

Ta sats, sikta på kassan – spring och skrik “akta” eller “ur vägen!!”. Folk har en tendens att flytta sig när man skriker och springer mot dem.

8. IT-trollkarlen

Var smart. Beställ det du behöver online med expresspaket. Finns det inte online så hitta ett alternativ som finns online.

 


Sebastian Chavez
Chefredaktör

Sebastian.C

Chefredaktör 1 eller 2 beroende på hur ni vill se det. Individualiteten, musiken, katten, förvirringen och kreativiteten.