Längtar till mitt spabad

Längtar till mitt spabad

Hejsan alla kära läsare!

Vilken perfekt dag för att sätta sig i ett spabad med en kall läsk och bara njuta i solen som ligger över Gävle, jag kan knappt bärga mig från att få åka hem och bara sätta mig i mitt spabad ute på altanen. Det är dagar likt dessa som verkligen påminner mig om varför det var värt att köpa ett spabad, jösses det är inte ett moln så långt mitt öga kan nå. Jag blir visserligen påmind varje gång jag sätter mig i badet, då inser man verkligen vilket klokt beslut det var. För en vecka sedan så hade jag mina föräldrar på besök uppe i Gävle och pappa blev så klart totalt såld på det här med spabad igår ringde han till mig och berättade att han hade varit i Örebro och köpt sig ett nu också. Så nästa gång jag åker till mina föräldrar så får jag packa ner badbyxorna, helt perfekt. Snart slutar det väl med att hela släkten äger en liten jacuzzi, farsan är rätt bra på att övertyga människor och jag vet precis hur mycket han kommer tjata på alla som han bjuder hem för att bada lite.

Jag förstår honom dock, det är faktiskt riktigt skönt att bara få sätta sig där i och koppla av. Det bästa av allt är att man kan bada där året runt om man har någon form av tak ovanför sig som förhindrar regn eller snö. Men just dessa dagar då solen skiner fast det fortfarande är lite kyligt, då är det verkligen som bäst. Det blir som terapi för själen och jag brukar faktiskt ställa min högtalare precis vid dörröppning och köra igång lite musik samtidigt som jag badar, det är en perfekt kombination av avslappning. En timme kvar sen sitter jag hemma och njuter.  


Kommentarer är stängda.