Tryggt med e professionell bröllopsfotograf i Borås

Tryggt med e professionell bröllopsfotograf i Borås

Hej på er i det härliga vädret!

Nu är det bara ett par månader kvar till bröllopet och jag har fram tills nu knappt förstått det, fast att man har hållit på med förberedelser i flera månaders tid. Vi har nu fått tag på en bröllopsfotograf från Borås och det känns bra att anlita någon lokalt. Mest för att det är smidigt när man ska hämta bilderna och så, så slipper man att skicka dem.

Det var inte helt lätt först att hitta en bröllopsfotograf som kunde, men tillslut fick vi ett tips av en vän som kände någon. Nästan alltid så att man löser saker genom kontakter ju! Egentligen är alla förberedelser klara vid det här laget, i alla fall allt vi hittills kan göra. Vissa saker kan man ju inte göra förens precis dagarna eller dagen innan. Eller till och med samma dag. Blombuketten är designad och beställd, mat och catering är bokat, klänning klar. Min blivande mans kläder, våra skor.

Alltså när man radar upp hela listan med förberedelser med allt från att hitta och boka plats, till mat, kläder och inbjudningar så är det ganska galet. Men sen kan man ju välja att göra det mer enkelt eller mer avancerat. Vi har valt att gå all in i princip men det är också en gemensam överenskommelse. Jag hade inte propsat på det om inte min fästman tyckte det var en rolig idé. Då hade jag varit lycklig med ett mindre och enklare också, huvudsaken är att jag får gifta mig med honom och att våra nära och kära får vara med.

?Men fast att man ibland haft kaos i huvudet av allt som ska fixas så har det också varit väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot våran dag! Det är också därför det känns så bra att ha en professionell bröllopsfotograf som ska föreviga den. Kram på er!


Kommentarer är stängda.