Måla om vardagsrummet

Måla om vardagsrummet

Hejsan bloggen!

Det kommer alltid en tid på året då jag får ett ryck och känner att det behövs göras någonting, det kan vara allt ifrån att bara möblera om till att göra större renoveringar. Nu är det så att den tiden har kommit och jag tänkte faktiskt anställa en målare för att den här gången måla om i vardagsrummet. Jag har tröttnat lite på att ha vita väggar och känner att det kanske är dags att sätta lite färg på tillvaron, men vilken färg har jag inte bestämt mig för än och det kan nog vara bra att bestämma innan man anställer en målare. Grejen med vita väggar är att det är väldigt praktiskt, man behöver inte anpassa sin inredning efter någon speciell färg och det passar med allting. Men jag tycker inte att det är särskilt roligt med vitt, oavsett hur praktiskt det är. Jag tror att det kan bli mycket finare om jag väljer att ha någon mörkare ton av kanske grått eller blått. Det blir så väldans ljust i min lägenhet nu när solen har hittat till Västervik, speciellt med tanke på att jag har riktigt stora fönster i just vardagsrummet. Det är panorama fönster så att det blir en del insyn men som tur är så bor jag högst upp vilket begränsar det ganska bra samtidigt som det ger mig en fantastisk utsikt ut över Västervik. Jag tänker därför att det blir tillräckligt ljust tack vare fönsterna så jag kan nog välja en mörkare färg, än så länge lutar det mer åt blått. Ingen skrikig blå färg utan den kommer nästan se lite gråaktig ut när det blir mörkt. Men jag tänkte ringa och kolla med en målare först för att få lite tips och råd om hur jag ska välja färg, det känns som att det kan vara en bra start.  


Kommentarer är stängda.