Inspiration för upplevelser i Piteå

Inspiration för upplevelser i Piteå

Hejsan alla goa och glada!

Kanske bor du i eller i närheten av Piteå och söker efter roliga upplevelser att göra där? Här kommer några tips som jag samlat på mig. Man kan gå konstvandring i stan som man kan boka via turistbyrån. Man kan vandra. På vintern kan man hyra skoter och på sommaren kan man hyra fyrhjuling. En annan rolig sak om man gillar spännande och utmanande upplevelser är att man kan besöka Escape Room. Detta är en rolig aktivitet för en grupp, kanske kollegor eller vänner. Gillar man skog, natur och fotografera så finns det väldigt mycket fin natur kring Piteå. Jag vet inte om dessa tips gav er någon inspiration men kanske någon gillade det.

Idag har varit en sådan seg dag då jag ligger hemma i förkylning så då får man försöka roa sig med vad man kan och orkar. Jag har läst ut en bok, kollat på en film och nu skriver jag en liten hälsning här till er på bloggen. Jag har även scrollat på instagram en hel massa och så har jag suttit och fönstershoppat fast på nätet och lagt till en hel massa grejer i önskelistor. Tur att jag i alla fall har den disciplinen att jag inte handlar allt direkt som jag skulle vilja ha.

?Anledningen att jag låg och funderade på upplevelser och saker att göra i Piteå är helt enkelt för att jag själv just nu ligger hemma med vårförkylning. Det är nog för att jag gick lite för lätt klädd för ett par dagar sen när solen letade sig fram. Man blir så ivrig för att det äntligen blir lite varmare och så glömmer man av att det faktiskt inte är så uppvärmt än. Jag lyckas nästan varje vår att dra på mig det här så man får nog kalla det en klassiker vid det här laget. Hoppas ni lyckas hålla er friska och krya och kan njuta av våren.


Kommentarer är stängda.