Vår fotograf i Jönköping är klar med vår bröllopsfilm

Vår fotograf i Jönköping är klar med vår bröllopsfilm

Hej alla fina följare

Tidigare i år så gifte jag mig med mitt livs kärlek och vi hade en bröllopsfotograf där från Jönköping som förevigade våran dag. Idag fick jag reda på att vår bröllopsfilm är klar och att vi kan komma och att han skickar den med rekommenderat brev på posten idag. Det innebär att vi kommer kunna få den imorgon och titta på den i helgen, åh vad mysigt det ska bli!

När vi bokade fotograf och hade tittat på några av hans tidigare foton och filmer så kändes det självklart för oss att också låta honom göra en bröllopsfilm åt oss. Det är ju en dag man aldrig får igen och det kommer ju kännas så fint att kunna spara och också kunna visa för våra barn. Foton i all ära, jag älskar foton! Och jag älskar verkligen våra foton för ha har så fint lyckats fånga all den magiska känsla som vi hade. De är så romantiska och vackra och när jag såg de första gången så grät jag lyckotårar. Därför kan jag bara ana att jag får ställa fram en stor ask med näsdukar när vi ska titta på vår bröllopsfilm.

Jag ska överraska min man med god mat och god dricka och med filmvisningen så att det blir en speciell kväll nu när vi ska återuppleva våran dag. Han vet inte om att jag fått meddelande att bröllopsfilmen är klar så jag hoppas att jag lyckas hålla masken och att jag hinner före honom att ta posten imorgon. Annars får han väl se det då, men allt annat kan ju fortfarande vara en överraskning. Jag är ju väldigt romantisk av mig och även om min man inte är lika romantisk som mig så är han allt bättre på det än vad han tror. När han gör något speciellt så blir det alltid bra!

?Nu ska jag försöka lägga undan tankarna på vår bröllopsfilm en liten stund och fokusera på jobbet fram till denna arbetsdagen är slut. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.