Lämnar Bräcke för Sundsvall

Lämnar Bräcke för Sundsvall

God morgon bloggen, då har vi klarat av den här veckan igen och visst känns det helt underbart! Fredag och jag ska snart lämna mitt boende i Bräcke för att åka in till Sundsvall en sväng. Jag har ju lite av lyxen att ha ett boende i Bräcke och ett annat i Sundsvall så på helgerna brukar jag faktiskt åka in till Sundsvall. Där bor majoriteten av mina vänner och det är där som det händer saker under helgerna, därför åker jag nog direkt efter jobbet. Den lägenheten som ligger i Sundsvall delar jag med en kompis och jag hoppas verkligen att det inte ser helt kaotiskt ut när jag kommer dit sen. För några månader sedan så hade hon inte städat någonting på hela veckan som jag hade varit borta, så jag blev tvungen att ringa städservice för att det var så smutsigt. Det är inte direkt städa som man vill göra när man kommer hem efter en arbetsvecka, då vill jag umgås med mina vänner och hitta på roliga aktiviteter. Förhoppningsvis har min rumskamrat förstått det nu, för den gången var jag inte särskilt glad på henne. Som tur var så erbjöd hon sig att betala för städservice vilket gjorde saken lite bättre, men nu har jag bättre planer än städservice. Idag är det riktigt gött väder så jag tänkte att vi skulle lämna vårat boende ganska tidigt för att gå och sätta oss på en restaurang. Därefter ska vi samla ihop ett litet kompisgäng och spela bowling, det var så sjukt längesedan som jag spelade bowling så det ska bli kul. Sen får man se vart kvällen leder, vi brukar alltid hitta på något att göra. Men allt det tar vi senare, nu är det en arbetsdag som ska avklaras innan vi kan njuta av helgen. Ha det fint.


Kommentarer är stängda.