Nagelförlänging i Tidaholm är mitt fredagsnöje

Nagelförlänging i Tidaholm är mitt fredagsnöje

Hej på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag till min vän och nagelterapeut i Tidaholm och få ny nagelförlängning. Det ska bli roligt att se vad för spännande vi hittar på idag. Jag har en form och längd av nagelförlängning som är en favorit och som jag alltid väljer. Men sedan brukar min vän få vara kreativ och komma med förslag på färger och dekorationer. Hon är så himla duktig och det säger jag inte bara för att jag möjligtvis skulle kunna vara partisk också, men jag hade verkligen tyckt det ändå.

Jag tycker om att ha nyanser som går åt rosa och nude och sen olika dekorer med stenar och glitter. Det är väldigt sällan som jag väljer skrikiga färger faktiskt och det är så skönt för min vän vet ju vad jag gillar så hon prickar alltid rätt liksom. Ibland utmanar hon mina färgval litegrann men aldrig för mycket utan det slutar alltid med att jag är supernöjd. Att fixa mina naglar är en sådan där sak som jag unnar mig som fungerar som må bra-behandling. Vissa kanske bokar ansiktsbehandling eller massage men jag går och får fina naglar. Det gör mig bara så himla glad och jag känner mig så fin när jag fixat ny fräsch och piffig nagelförlängning.

?Vad som också är mysigt är ju att jag och min vän får tid att prata skit och umgås samtidigt, det blir liksom två flugor i en smäll. Sen när jag varit på hennes salong och fixat naglarna så ska jag åka hem och ha en mysig och lugn kväll med min pojkvän. Han lovade att laga mat och fixa mys tills jag kom hem så det ser jag fram emot. Jag önskar er en fortsatt fin fredag och en underbar helg!


Kommentarer är stängda.