Spraytan i Uppsala – mitt nöje i eftermiddag

Spraytan i Uppsala – mitt nöje i eftermiddag

Hej på er alla fina följare

Idag efter jobbet ska jag till en salong här i Uppsala och få en spraytan. Jag tycker det är så härligt och bra sätt att få lite snygg färg och det bästa är att man inte behöver ligga och pressa i farlig sol eller på ett solarie. Jag älskar solen och framåt sommaren kommer jag förhoppningsvis få lite naturlig färg, men just nu i början av våren när det är lite varmare och man börjar ha kjol på sig så är det ju inte roligt att visa sina vinterbleka ben. Då är spraytan superbra! Man behöver inte tänka på att kladda med någon färgmousse eller kräm hemma utan det görs på en salong istället.

Det är ju olika vad man föredrar men jag gillar det i alla fall. I Uppsala finns ju flera salonger men man märker att deras tider tar snabbt slut nu i dessa vårtider. Det är ju just för att man vill känna sig piggare och fräschare på ett kick. Eftre den långa vintern är ju också huden så känslig och då är det inte snällt mot den att lägga sig och pressa i flera timmar på en helt osolad hy. Man vill ju ta det lite försiktigt i början och samtidigt är det ju säkert fler än jag som känner sig typ blå eller genomskinliga efter vintern.

Under vinterhalvåret gör jag aldrig spraytan om det inte är för något särskilt tillfälle, då har man ju ändå så mycket kläder på sig. Men nu när man går lite mer barbent och i kortärmat så är det ju fint att ha en lite gyllene ton. Det ska bli skönt att fixa mig idag och kanske ger det automatiskt lite mer energi, hoppas på det. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.